Netoperator weet alles van glasvezel, maar u kent uw buren het best.

Kent u bedrijven die nog niet van onze plannen op de hoogte zijn of wellicht uw steun nodig hebben om tot een besluit te komen? Wordt dan ambassadeur van Netoperator en bespaar op uw eigen kosten voor uw glasvezelverbinding. Per aangeleverde extra klant krijgt u uw eigen verbinding één maand extra gratis. Dus als u drie nieuwe klanten aanmeldt krijgt u zelf 3 maanden extra gratis gebruik van uw eigen verbinding.

Hoe gaat dat in zijn werk. U bestelt via Netoperator uw eigen aansluiting. Netoperator heeft een structuur waarin zij gebruikt maakt van een Mantelovereenkomst met daaronder de individuele verbindingen. Deze laatste zijn in Verbindingsovereenkomsten vastgelegd. Zo kan een onderneming meer vestigingen onderling koppelen. U zend uw voor eigen gebruik getekende Mantel- en Verbindingsovereenkomst aan Netoperator retour.

U krijgt binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw aanmelding een opdrachtbevestiging. In deze bevestigingsbrief staat uw unieke registratienummer met een gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam en wachtwoord geven toegang tot de Netoperator Klant Portal (NKP).

Als u inlogt op het NKP is er ook een tabblad waarmee je nieuwe overeenkomsten kunt genereren. Deze overeenkomsten worden opgesteld in een PDF document met uw eigen unieke registratienummer erop. Hierdoor kan Netoperator zien dat de overeenkomst via uw bemiddeling tot stand is gekomen. U kunt een opgestelde overeenkomst vervolgens zelf printen, opslaan en/of mailen.

Als wij van een derde partij een getekend exemplaar voor een nieuwe aansluiting ontvangen met uw registratienummer erop dan krijgt u per nieuw aangevraagde aansluiting, uw eigen aansluiting één extra maand gratis.

Deze ambassadeurs-regeling heeft per bedrijvenpark een specifieke looptijd. Neem voor specifieke looptijden voor uw bedrijvenpark contact op met Netoperator.